Wat is Magento Commerce?

Gepost door - donderdag 13 augustus 2009

http://getch.files.wordpress.com/2009/03/magento.jpgHet MagentoTM eCommerce platform combineert de flexibiliteit van open-source technologie met vooruitstrevende eigenschappen waarmee verkopers ongeëvenaarde controle krijgen over het beheer van hun online webshop.

"

Magento gaat met 2 vingers in de neus de open-source eCommerce oorlog winnen. Ik heb geen ander platform gezien dat zo goed in elkaar steekt en is ontworpen als Magento."
- Jack Aboutboul, Red Hat

Veelzijdig
Beheers alle onderdelen van uw online winkel, met Magento is er geen limiet aan de creativiteit.

Meer omzet
Bereik meer klanten door gebruik te maken van de micro-sites en multi-strore functionaliteit van Magento.

Groei mee
SEO eigenschappen en gebruikers ervaringen trekken meer geschikte klanten aan en zorgen voor meer groei.

Top support
Een superieur product voor een fractie van de kosten ondersteund door professionele commerciële support plans.

Magento biedt veel krachtige functionaliteiten en een actieve community die bijdraagt in de ontwikkeling van nieuwe webshop tools & functies.
Een goed product is natuurlijk een belangrijke voorwaarde voor online succes, maar het gaat er uiteindelijk ook om dat je de klant ondersteunt in de orientatie fase wil je succesvol verkopen. De nadruk ligt bij een goede webshop vooral op het zo goed mogelijk spiegelen en relevant maken van het assortiment vanuit het perspectief van de klant. Het Magento eCommerce platform komt hier helemaal in tegemoet. Als consument heb je een compleet andere shopping ervaring, onder andere de ‘product vergelijker’ en de ’shop by’ mogelijkheid gaat in onze optiek voor een veel betere beleving en hogere conversie zorgen. Maar daarnaast gaat het natuurlijk ook om het bewerkstelligen van betrokken en versterkende klantrelaties. Product reviews & rating maar ook het taggen door uw klanten (user generated content) vormen hiervoor een belangrijke basis.

Het idee achter Magento is; geef je klant de juiste informatie & tools om tot een goede aankoop te komen, leg product-ervaringen (ratings & reviews) vast en geef suggesties op basis van klantgedrag om tot een zo goed mogelijke aansluiting van de wensen te komen. Dit eCommerce platform voldoet aan alle wensen in het realiseren van een fantastisch nieuw web 2.0 ecommerce platform!

De back-end is indrukwekkend te noemen, de standaard functionaliteiten komen tegemoet aan alle moderne wensen & eisen en de webshop is daarnaast zeer compleet en eenvoudig in beheer. Het platform heeft één database en beheerconsole waar vanuit je dus meerdere shops kunt activeren en dat is uniek.

Vanzelfsprekend zijn er uitvoerige integratie mogelijkheden met uw bestaande logistieke en financiele systemen. De licentie is beschikbaar onder de Open Software Licentie versie 3.0. Magento belooft naast de standaard eCommerce functies (product input, shopping cart, single-page checkout, etc), ook integratie mogelijkheden met 3rd party omgevingen als bijvoorveeld SugarCRM of SalesLogix.

1 Responses to Wat is Magento Commerce?

  1. sukumar Says:
  2. I read second story about magento. now a day more popular shopping cart software is magento ecommerce. magento ecommerce site is future rich site.magento designer

     

Een reactie posten

Wat is jou favoriete ecommerce platform?

Zoeken

Magento Frontend Video Tour

Magento Frontend Video Tour